Construiește-ți casa din lemn

product

Case din lemn de tip sandwich

Casele noastre de tip sandwich sunt realizate după planuri individuale, adaptate nevoilor clientului. În ceea ce privește utilizarea lor, sunt potrivite pentru o casă rezidențială, o casă de vacanță, un birou sau chiar și o clădire industrială.

Căsuțe de lemn

Căsuțele de lemn sunt cel mai des folosite ca și case mici de grădină, case de vacantă, birouri și garaje, dar nu există o limită de mărime. Aceste case sunt realizate cel mai des în producție în serie, există și case tip, pe care le personalizăm, dar îndeplinim și comenzi individuale. Avantajul lor mare este asamblarea rapidă la fața locului. Pot fi izolate din start sau mai târziu, dacă doriți să transformați casa de vacanță într-o casă rezidențială.

Tâmplărie de lemn

Ușile și ferestrele noastre din lemn sunt realizate din pin stratificat în trei straturi, cu grosimea profilului de 68 mm, cu două straturi de geam. Construim ferestre fixe, cu deschidere rotativă sau rotobasculantă, uși de intrare, uși glisante de terasă și uși interioare.

Structuri de lemn

Structura acoperișului este des realizat din lemn și în cazul caselor construite din cărămidă sau alt material decât lemnul. Structurile noastre de acoperiș și de pereți sunt realizate din grinzi stratificate de rezistență înaltă, și tratate cu soluție în bazine de impregnare împotriva dăunătorilor.

Scările

Scările sunt adesea elementele definitorii ale casei, elemente critice deja pe parcursul proiectării, care ocupă adesea un loc central, spectaculos în casă, conectând spațiile de locuit de diferite destinații. Aspectul exterior, atmosfera, poziționarea scării pot fi element cheie în proiectarea și construirea casei.

Grinzi stratificate

Întrebări frecvente

Cât costă o casă de lemn?

La noi, fiecare casă este unică, făcută la comandă. Prețurile caselor din lemn (precum și casele fabricate cu orice altă tehnologie) variază. Prețul depinde de tehnologia aleasă, de soluțiile structurale, de grosimea izolației termice, de tipul și materialul acoperișului, influențat de numărul de niveluri. Dacă aveți deja planurile gata pregătite, trimiteți-ne și vă vom trimite o ofertă personalizată. Dacă nu aveți încă imaginea finală în cap, dar doriți să aflați la ce să vă așteptați, după o scurtă discuție vă putem calcula un preț aproximativ, pe care îl vom specifica pe măsură ce planurile dvs. vor progresa.

Cum pot să comand, cât durează?

Dacă ați reușit deja să vă puneți casa de vis pe hârtie, tot ce trebuie să faceți pentru a comanda este să ne contactaţi. După ce vom primi planurile dvs., vă vom trimite oferta în câteva zile. În 2-3 luni va fi finalizat casa ta şi în 10-15 zile îți construiască echipa noastră. Dacă sunteți doar la începutul căutării, dar doriți să aflați informații despre prețuri, ne puteți contacta și atunci cu încredere! Noi vă ajutăm să vă realizați visele.

Casă prefabricată, casă mobilă, casă de tip sandwich?

În conștiința publică, conceptele de casă prefabricată, casă mobilă și casă de tip sandwich sunt deseori confundate. (Casele din lemn pot fi construite cu mai multe tehnologii diferite.) La case de tip sandwich (care includ clădiri din clădiri cu o greutate mai mică de 300 kg / m2. A) structura de lemn este umplută cu materiale de izolare termică și apoi acoperită din interior și din exterior cu materialul de finisaj. Casele prefabricate fac parte din categoria caselor de tip sandwich, cu diferența că pereții și tavanul acestora sunt prefabricate și asamblate la fața locului cu ajutorul unei macara. Structura de perete a caselor de bușteni este formată din grinzi orizontale așezate una peste alta, cu un decalaj de jumate de grindă. Casa mobilă este construită, de asemenea, pe o structură de lemn sau metal, cu diferența că nu are o fundație fixă.

product

Sports Watch