Căsuțele de lemn realizate cu tehnologia caselor de bușteni sunt cel mai des folosite ca și case mici de grădină, case de vacanță, birouri și garaje, dar pot deveni și case de locuit de dimensiuni mai mari. Aceste case sunt realizate cel mai des în producție în serie, există și case tip, pe care le personalizăm, dar îndeplinim și comenzi individuale. Avantajul lor mare este asamblarea rapidă la fața locului. Pot fi izolate termic în timpul construirii, sau chiar și după ce sunt deja în folosință, dacă de exemplu doriți să transformați casa de vacanță într-o casă rezidențială.

Utilizare

În ceea ce privește funcția lor, căsuțele de lemn pot fi folosite ca și case de grădină, depozite de scule, case de camping, standuri la târguri, garaje, birouri, dar pot funcționa și ca case de vacanță sau chiar și casă rezidențială.

product

Case de weekend

Case de camping

Garaj

Sauna

Pavilion

Depozit de utilaje

Structură de lemn

Structura căsuțelor de lemn este formată din elemente orizontale așezate una peste alta, cu o diferență de jumătate de element. Grosimea pereților variază de la 25, 40, 70, 90 la 110 mm.

Elementele de 25 mm grosime sunt fabricate cu un singur nut, dimensiunea maximă recomandată a caselor construite din aceste este de 3x3 metri. Folosirea unui material de acoperire cu greutate grea nu este recomandată în acest caz, cel mai des se utilizează șindrilă bituminoasă sau acoperiri din tablă.

Elementele de 40 mm grosime sunt realizate cu nut dublu, aici dimensiunea maximă recomandată a casei este de 7x10 metri.

Case din grinzi mai groși de 70 mm au dimensiuni mai mari, le recomandăm pentru case de vacanță sau case rezidențiale.

Product

Fundație

În ceea ce privește fundația, și aici avem mai multe posibilități. În funcție de condiții de teren putem alege fundații continue de beton armat, fundații radiere, dar în caz în care casa este completată cu un planșeu de lemn, poate fi așezat și pe fundație izolată.

product
product

Termoizolație

Căsuțele de lemn sunt izolate termic din interiorul pereților structurali de lemn (pot fi izolate chiar și ulterior). Izolația termică este plasată între o structură suplimentară de lemn. Tipul și grosimea izolației termice sunt decise de client și proiectant, în funcție de cerințele energetice necesare sau dorite.

Tâmplărie

Tâmplăria exterioară este realizată din molid, cu un profil de 68 mm grosime, cu geam termopan. Folosim feronerii italiene de înaltă calitate de la firma AGB. Sub meniul ”Tâmplărie de lemn” de lemn puteți găsi informații mai detaliate despre ușile și ferestrele realizate de noi.

Mai departe
product