Nyílászárók

A fa nyílászárók legfontosabb előnye, hogy a fa nyitott szerkezetének köszönhetően biztosított a pára felvétele és leadása, így szabályozva a belső tér páratartalmát.

member-1

Tokprofil

Külső nyílászáróink 68 mm vastagságú lucfenyő tok profillal készülnek.
member-2

Üvegezés

Nyílászáróinkat kétrétegű üvegezéssel készítjük.
member-3

Vasalat

Magas minőségű olasz AGB vasalatokat használunk.

Ablakok

Fix, nyíló, vagy bukó-nyíló kivitelű ablakainkat standard vagy egyedi méretezés alapján is gyártjuk.

Bejárati ajtók

Bejárati ajtókat üvegezett, tömör, vagy egyedi designú kivitelben is készítünk. Referenciáink a galéria menüpont alatt találhatóak.

Függönyfalak

Fa szerkezetű függönyfalakat 68 mm vastagságú tok profillal, kétrétegű üvegezéssel ellátva, vagy 92 mm vastagságú tok profillal háromrétegű üvegezéssel készítünk. A fix üvegtáblák közé nyíló vagy bukó-nyíló ablak szemek vagy ajtó is beépíthető.

Product

Beltéri ajtók

40 mm vastagságú tok profillal készült beltéri ajtóinkat tömör fából, kazettás kivitelben készítjük, üvegezett vagy tömör kivitelben.

Tolóajtók

Leggyakrabban teraszajtóként használt tolóajtóinkat magas minőségű, megbízható és jól záródó AGB tolóajtó vasalattal szereljük. A tolóajtók esetében a háromrétegű üvegezés is megoldható, 92 mm vastagságú tok profillal.

Árnyékolók

A fa nyílászárókhoz legjobban passzoló árnyékoló a zsalugáter. Fix vagy mozgatható leveles zsalugátereket is készítünk, rusztikus vagy modern kivitelben is.