Kerti házak, hétvégi házak

A gerendaházak technológiájával készülő házainkat leggyakrabban kis alapterületű kerti házaknak, nyaralónak, irodának, garázsnak használják, de mérethatár nincs. Ezen típusú házaink sorozatgyártásban készülnek, de egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Nagy előnyük a gyors helyszíni összeszerelés. Előzetesen vagy akár utólag is hőszigetelhetőek, ha a nyaralót mégis lakóházzá szeretnénk alakítani.

Tovább

Könnyűszerkezetes faházak

Könnyűszerkezetes házaink egyedi tervek alapján, a megrendelő igényeihez igazodva készülnek. Felhasználásukat tekintve alkalmasak lakóháznak, nyaralónak, irodának, vagy akár ipari épületnek is.

Tovább

Nyílászárók

Fa nyilászáróinkat hossztoldott, rétegragasztott lucfenyőből készítjük, 68 mm-es profilvastagsággal, két rétegű üvegezéssel. Egyedi méretezésű fix, nyíló vagy bukó-nyíló ablakok, bejárati és teraszajtók, beltéri ajtók kivitelezését is vállaljuk.

Tovább

Tetőszerkezetek, faszerkezetek

A fa tetőszerkezet más, nem könnyűszerkezetes házaknál is gyakran megjelenő szerkezeti anyag. Tető- és falszerkezeteinket magas teherbírású, rétegelt-ragasztott gerendákból készítjük, a kártevőkkel szembeni védelem érdekében magas nyomású, mélyimpregnáló kamrában kezeljük.

Lépcsők

A lépcsők gyakran a ház meghatározó elemei, már a tervezés során az egyik legkritikusabb elem, mely központi, látványos helyet foglal el a házban, különböző rendeltetésű élettereket köt össze, vagy éppen határol. Megjelenése, hangulata, okos helykihasználása kulcsfontosságú lehet a ház tervezése és kivitelezése során.