Căsuțe de lemn

Căsuțele de lemn sunt cel mai des folosite ca și case mici de grădină, case de vacantă, birouri și garaje, dar nu există o limită de mărime. Aceste case sunt realizate cel mai des în producție în serie, există și case tip, pe care le personalizăm, dar îndeplinim și comenzi individuale. Avantajul lor mare este asamblarea rapidă la fața locului. Pot fi izolate din start sau mai târziu, dacă doriți să transformați casa de vacanță într-o casă rezidențială.

Mai departe

Case din lemn de tip sandwich

Casele noastre de tip sandwich sunt realizate după planuri individuale, adaptate nevoilor clientului. În ceea ce privește utilizarea lor, sunt potrivite pentru o casă rezidențială, o casă de vacanță, un birou sau chiar și o clădire industrială.

Mai departe

Tâmplărie de lemn

Ușile și ferestrele noastre din lemn sunt realizate din pin stratificat în trei straturi, cu grosimea profilului de 68 mm, cu două straturi de geam. Construim ferestre fixe, cu deschidere rotativă sau rotobasculantă, uși de intrare, uși glisante de terasă și uși interioare.

Mai departe

Structuri de lemn

Structura acoperișului este des realizat din lemn și în cazul caselor construite din cărămidă sau alt material decât lemnul. Structurile noastre de acoperiș și de pereți sunt realizate din grinzi stratificate de rezistență înaltă, și tratate cu soluție în bazine de impregnare împotriva dăunătorilor.

Scări

Scările sunt adesea elementele definitorii ale casei, elemente critice deja pe parcursul proiectării, care ocupă adesea un loc central, spectaculos în casă, conectând spațiile de locuit de diferite destinații. Aspectul exterior, atmosfera, poziționarea scării pot fi element cheie în proiectarea și construirea casei.